Piętrowy lokal z antresolą pełen jest loftowych detali. Będzie dobrym miejscem na kameralne spotkanie rodzinne, ponieważ część sali można zarezerwować i oddzielić od standardowo działającej restauracji.
Włoskie standardy
Na pierwszy ogień warto wybrać pastę (jak sama nazwa wskazuje). W menu znajdziemy przeróżne opcje, od klasycznego spaghetti i penne po gnocchi. Wszystkie przygotowywane są ręcznie na miejscu i krojone przed samym ugotowaniem. A dodatki? Leśne grzyby, pesto z bazylii, sos carbonara, dynia i wiele więcej. Znajdzie się też opcja wege – warzywne spaghetti z cukinii i marchewki z pieczonym czosnkiem i wegańskim serem.
Dla wyznawców pizzy przygotowano 10 propozycji, choć nie da się ukryć, że uwagę zaskarbia ostatnia z nich – pizza na cienkim cieście z gorgonzolą, szpinakiem i… ślimakami! To opcja dla odważnych osób, które kochają próbować nowych smaków.
Cytrynowe tiramisu
Części menu z deserami nie można przegapić. Tiramisu z nutą cytryny, panna cotta z malinami czy lekki sernik z ricotty to pozycje, które obowiązkowo muszą zakończyć każdy posiłek.