Wielkanocny brunch w hotelu andel’s w Manufakturze. Pyszne jedzenie, zero zmywania!

W Święta Wielkanocne warto spędzić jak najwięcej czasu z rodziną i bliskimi. Aby cieszyć się przy tym smacznym jedzeniem, należy skierować swoje kroki na niedzielny brunch (17 kwietnia) do stylowego hotelu andel’s w Manufakturze.

Restauracja Delight specjalizuje się w kuchni fusion (to odtwarzanie tradycyjnych przepisów w całkowicie nowy sposób, za pomocą nowoczesnych technik kulinarnych). Serwowane dania pozwolą gościom odkryć nieznane dotąd połączenia smaków. Obiad będzie dostępny w formie bufetu w godz. 13:00–16:30, a to wszystko przy akompaniamencie muzyki granej na żywo. 

Jakich potraw będzie można spróbować? Na przystawkę grillowane krewetki z cytrusami, pasztet z zająca czy sałatka jarzynowa z pieczonym burakiem. Następnie wywar z bażanta z kołdunami (choć zup do wyboru jest osiem), a na danie główne bigos z dziczyzną lub pierogi z cielęciną. Uzupełnieniem obiadu będą zimne i gorące napoje, odpowiednio dobrane wina i desery.

Rezerwacje możliwe pod adresem: <link restaurant.andels-lodz@viennahouse.com>restaurant.andels-lodz@viennahouse.com</link>. Cena 185 zł za osobę dorosłą (dzieci 614 lat 50% zniżki, do 6 lat bezpłatnie).

ZOBACZ TAKŻE