W jesiennej karcie zawitał m.in. Drwal po Byku, czyli kanapka z aż 300-gramową porcją pastrami. Kto jeszcze nie próbował tego rodzaju mięsa, może oczekiwać aromatycznej wołowiny, poddawanej długiemu procesowi obróbki: peklowania, wędzenia i parowania. Kolejną pozycją dla fanów jeszcze większej ilości mięsa jest Progres – klasyczny burger wołowy z dołożonymi plastrami porchetty, czyli pieczonego brzucha wieprzowego. Dużym zainteresowaniem cieszy się też philly cheesesteak (zwany tu Grabażem z Filadelfii), sycąca kanapka wypełniona masą kawałków wołowiny, sera i warzyw.
Twórca Zestawu Obowiązkowego, Marek, nie zapomniał też o tych, którzy wolą zjeść coś lżejszego. Wszystkie kanapki z pastrami serwuje teraz nie tylko w bułce, ale również w piadinie – cienkim włoskim placku z mąki pszennej. Na fanów egzotycznych smaków czekają kimchi i lemoniada paprykowa.
Bar czynny jest od poniedziałku do piątku w godz. 11:00–19:00 i w soboty w godz. 11:00–16:00. Zmotoryzowanych ucieszy duży, bezpłatny parking, a niezmotoryzowanych – selekcja win i wybór kraftowych piw.
Aktualne informacje o menu znajdziesz na STRONIE FB.