wróć do artykułu
5 / 15
Co robić w weekend w Łodzi? Propozycje dla łasuchów, psiarzy i kinomanów [PRZEWODNIK]
Czekoladowe desery, aromatyczne koktajle, a do tego konkursy na najlepsze brownie i warsztaty kawowe – te i wiele innych atrakcji będzie czekać na nas podczas nadchodzącej edycji Festiwalu Czekolady i Kawy. Impreza rozpocznie się w piątek, 14 kwietnia.
Łódzkie restauracje i kawiarnie ugoszczą łodzian, serwując im autorskie desery z czekoladą w roli głównej. Będą tradycyjne serniki przygotowane w innej, nowoczesnej odsłonie, czekoladowe musy, bajecznie wyglądające monoporcje, praliny, ptysie czy torciki. Wśród dodatków nie mogło zabraknąć balansujących słodycz owoców, ale również orzechy, chilli, daktyle, a nawet jadalne złoto.
Więcej szczegółów i lista festiwalowych restauracji na www.jemywlodzi.pl
Łódzkie restauracje i kawiarnie ugoszczą łodzian, serwując im autorskie desery z czekoladą w roli głównej. Będą tradycyjne serniki przygotowane w innej, nowoczesnej odsłonie, czekoladowe musy, bajecznie wyglądające monoporcje, praliny, ptysie czy torciki. Wśród dodatków nie mogło zabraknąć balansujących słodycz owoców, ale również orzechy, chilli, daktyle, a nawet jadalne złoto.
Więcej szczegółów i lista festiwalowych restauracji na www.jemywlodzi.pl