wróć do artykułu
5 / 12
TOP 10 miejsc na wigilię firmową w Łodzi. Restauracje na służbowego “śledzika”
W Monopolis Przy Kominie To nowa restauracja, działa od początku listopada, która serwuje polską kuchnię z przełomu XIX i XX wieku w nowoczesnym wydaniu.
Autorką karty dań jest Aleksandra Pintara-Smoczyńska, szefowa kuchni, która szczególną uwagę poświęca składnikom, wybiera te najlepsze od lokalnych dostawców. Połączenie tradycji, współczesności i najlepszych składników – brzmi jak przepis na udaną wigilię.
Więcej informacji i dane kontaktowe na stronie monopolis.pl/restauracje
Autorką karty dań jest Aleksandra Pintara-Smoczyńska, szefowa kuchni, która szczególną uwagę poświęca składnikom, wybiera te najlepsze od lokalnych dostawców. Połączenie tradycji, współczesności i najlepszych składników – brzmi jak przepis na udaną wigilię.
Więcej informacji i dane kontaktowe na stronie monopolis.pl/restauracje