Menu opiera się na trzech filarach – daniach w autorskiej panierce, bowlach i przystawkach w małych miseczkach. Zacznijmy jednak od początku.
Klasyki koreańskiej kuchni
KFC w wersji koreańskiej? Bardzo proszę! Kawałki kurczaka i kalafiorki (w wersji wege) są pokryte chrupiącą panierką. Pierwszym sekretem potrawy jest jej podwójne smażenie, dzięki któremu jest lekka i nie nasiąka tłuszczem. Drugim zaś autorska mieszanka przypraw. Kolejnym klasykiem w koreańskiej kuchni jest bibimbap. To miska ciepłego ryżu ze świeżymi i marynowanymi warzywami, mięsem lub tofu, jajkiem sadzonym oraz kultowym sosem gochujang, który dodaje wyrazistego, lekko pikantnego smaku.
Pikantne kimchi i pikle z ogórka
Do dań głównych należy wybrać kilka mniejszych przystawek. Wśród nich znajdziemy pikantne kimchi, ananasa w zalewie, pikle z ogórka lub rzodkwi oraz kluski ryżowe tteokbokki i frytki. W karcie nie brak również burgerów i deserów. Wpadnij!