Bułkę przez bibułkę w Łodzi
W stolicy nikomu nie trzeba przedstawiać śniadaniowni Bułkę przez bibułkę. To jedna z pierwszych tego typu restauracji, która serwuje śniadania i lunche przez cały dzień. Słynie z kolorowych dań ze świeżych składników. Łódzki lokal będzie usytuowany przy Ogrodach Anny z widokiem na zabytkową elektrownię.
Czarnomorka w Łodzi
W północnej części kompleksu, od strony ul. Tymienieckiego, pojawi się Czarnomorka. To restauracja ukraińska wywodząca się z Kijowa. Zaserwuje swoim gościom przede wszystkim dania z ryb i owoców morza w wielu różnych odsłonach. W menu znajdą się m.in. risotto z krewetkami, burger z dorsza oraz smażone kalmary. Restauracja słynie ze swojej gościnności. W oczekiwaniu na zamówienie goście często są częstowani zupą rybną lub makaronem z łososiem, i to zupełnie za darmo. Miłośnicy ostryg będą zachwyceni, ponieważ różne ich rodzaje są tam otwierane na ich oczach.
Oferta gastronomiczna Fuzji będzie znacznie szersza. Na liście restauracji, które mają się tu otworzyć są m.in.: Sartoria, Deseo, Bakery, Lecentano czy Zdrowa Krowa.