– Obiekt oferuje 61 przestronnych pokoi zaprojektowanych z myślą o zapewnieniu gościom komfortu i niezapomnianych wrażeń. Wnętrza cechuje harmonijna stylistyka bazująca na delikatnych, piaskowych barwach ścian i podłóg, które w połączeniu z biało-czarnymi meblami oraz starannie dobranymi dodatkami tworzą elegancką całość. W hotelowej przestrzeni warto również zwrócić uwagę na obrazy inspirowane twórczością Tamary Łempickiej. Nad każdym detalem pracowaliśmy pod nadzorem konserwatora zabytków. Dzięki temu możemy zaoferować nie tylko unikalną atmosferę z nutą historii, ale również bezkonkurencyjną gościnność – podkreśla Aneta Wodyk, prezes spółki PHH Hotele.
Hotelowa restauracja Bohema, której nazwa nawiązuje do artystycznego charakteru obiektu i okresu międzywojennego, w którym powstał, oferuje dania kuchni polskiej i międzynarodowej. W ozdobionym lustrami lokalu można zamówić np. carpaccio z jelenia z lodami z rukoli czy filet z kaczki z żurawiną na puree z pasternaku, a na deser – fondant czekoladowy z lodami.