SeaFood Bar&Market to wrocławski koncept, który zdobył serca wielu fanów owoców morza. W ich ofercie znajdziemy nie tylko popularne krewetki w tempurze, ale także ośmiornicę, kalmary, mule oraz idealnie pasujące do nich trunki.
Świeże dostawy
Owoce morza przyjeżdżają do SeaFood dwa razy w tygodniu prosto z Włoch. SeaFood to nie tylko miejsce, w którym dobrze zjemy. Właściciele dbają także o dodatkowe atrakcje – festiwal homarów lub ostryg to tylko część z hucznych eventów, które są przez nich organizowane.
W streetfoodowym klimacie
– Pomysł na SeaFood był prosty – chcieliśmy zaprezentować gościom jak najlepszą jakość produktu dostępnego w Polsce za przystępną cenę. I to się póki co udaje – przekonują właściciele. – A luźna, niezobowiązująca atmosfera doskonale wpisuje się w klimat łódzkiej gastronomii, mocno streetfoodowej, skierowanej do młodych, ale już świadomych kulinarnie ludzi.
Lokal znajdziemy na rynku Manufaktury, między restauracją Anatewka a PINI. Będzie czynny w godz. 11:00-23:00.