Rozpocznij wiosnę w lodowym bistro MILK. Jeszcze zdążysz na dodatki od Posypane!

Jak rozpocząć wiosnę na całego? Mamy kilka wskazówek! Zimowe płaszcze zostawić w domu, udać się na pierwszy długi spacer oraz… skierować swoje kroki do lodowego bistra MILK przy ul. Nawrot 15. Tam czeka na nas pop-up Joanny Banad z bloga Posypane. Lody i jej ciasta to połączenie idealne!

Lody w bistro MILK
Rozpocznij wiosnę w lodowym bistro MILK. Jeszcze zdążysz na dodatki od Posypane!
5 zdjęć
Lody w bistro MILK
Lody w bistro MILK
Lody w bistro MILK
Lody w bistro MILK
ZOBACZ
ZDJĘCIA (5)

Lodowe bistro znane jest z gęstych i kremowych lodów, ale i z nowoczesnego (i nieco zwariowanego) podejścia do tematu. Ich specjały można zjeść np. w brioszce, na chałce lub z małą szklaneczką płynnej czekolady. Dodatków tam nie brakuje!

Stacja Posypane

Pop-up to najczęściej jednodniowe wydarzenie, podczas którego restauracje lub kawiarnie proponują specjalne menu, niedostępne na co dzień. Tak będzie i w sobotę, 6 kwietnia w godz. 12:00–16:00 w MILK-u. Joanna Banad przygotuje swoje stanowisko, a na nim wyjątkowe dodatki do lodów m.in. ciasteczka cynamonowe i migdałowe, kruszonkę kardamonową oraz kanapki lodowe z karmelowych stroopwafel. Inspiracją dla eventu będą smaki Kopenhagi.

ZOBACZ TAKŻE