Do tego lokalu już ustawiają się kolejki, a wszystko za sprawą licznych relacji i postów na Instagramie. Po zajęciu stolika przychodzi czas na to co najlepsze, czyli skomponowanie zupy.
- ZOBACZ TAKŻE: Karta Jemy w Łodzi. Duże zniżki w najlepszych restauracjach w mieście [LISTA]
Jak to działa?
Bierzemy miskę i szczypce, a następnie nakładamy z lodówki wszystko to, co chcemy, aby znalazło się w naszym daniu. Wśród dodatków są m.in.: warzywa, mięso, tofu przyrządzone na wiele sposobów i owoce morza. Później nakładamy ulubiony makaron i wybieramy bulion – w wersji mięsnej lub wege. Podchodzimy do kasy, ważymy i płacimy – 11,49 zł na każde 100 g dodatków. Ostatnim krokiem jest przekazanie miski kucharzom, którzy na zapleczu przygotowują dla nas zupę.
Wizyta w Pan Pot to zarówno niezwykła ciekawostka, jak i możliwość skomponowania posiłku jedynie ze składników, które najbardziej lubimy. Wpadniesz?
