Właścicielem pizzerii jest Jakub Starzec, który znany jest w Łodzi z lokalu Gorilla Sushi & Ramen. To restauracja, która jest lubiana przez widzewiaków, co potwierdzają zajęte stoliki.
Autorskie receptury
Pizzaiolo to Serhii Dekhta, który doświadczenie zdobywał w kijowskich restauracjach z pizzą neapolitańską. W Giorgio’s Pizza stworzył własną recepturę ciasta. Włoska mąka i długi czas dojrzewania to klucz do smaku. Zależy mu również na dobrych składnikach, dlatego na placku znajdziemy pomidory san marzano, jakościową oliwę, włoskie wędliny i sery oraz świeże zioła.
Pizza jedynie na wynos
Do wyboru jest 21 różnych propozycji, w tym na czerwonym i białym sosie. Można zamówić je jedynie na wynos lub z dostawą. Latem jest w planach kilka stolików na zewnątrz. Pizzeria czynna jest od wtorku do niedzieli. W piątki i soboty od godz. 13:00 do 22:00, a w pozostałe dni do godz. 21:00.